Foto-kartellet.dk

Falsters fotografiske fællesskab

 

Foto-maraton 2018

Lokationen til foto-maraton 2018 er henlagt til den idyliske Fejø i Smålandsfarvandet.
Stedet er fundet ved lodtrækning blandt  forslagene fra deltagerne i 2017. Årets foto-maraton finder sted lørdag  d. 26. maj, tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af årets absolut hyggeligste fotografiske begivenhed, samt en hyggelig dag i selskab med andre foto-interreserede.

Det er naturligvis gratis at deltage i årets foto-maraton, dog skal du selv sørge for transporten til Fejø, denne forgår med færge fra Kragenæs, sejlplaner samt priser kan ses på http://www.lollandfaergefart.dk/ Der er mulighed for at leje cykler på Fejø.

Program for dagen

Da Lolland færgefart har udlånt færgen vi skulle have været med kl. 09.50, tager vi med
den færge der afgår kl. 10.45. Derfor vil den første opgave finde sted på Kragenæs havn
Opgave 2-6 vil alle være på Fejø.

09.15-09.45 Indtjekning og udlevering af deltagernummer Kragenæs havn.
09.45-10.45 Opgave 1 løses i Kragenæs havn
10.45 Tager vi alle færgen til Fejø. Opgave 2 afsløres ombord.
11.00-12.00 Opgave 2
12.00-13.00 Opgave 3
13.00-14.00 Opgave 4
14.00-15.00 Opgave 5
15.00-16.00 Opgave 6

Indlevering af billederne kan foretages fra kl. 15.30 så der er mulighed for at nå færgen retur til Kragenæs kl. 16.20.

Praktiske oplysninger.

Du skal selv sørge for evt. forplejning i løbet af dagen. Fejø byder desværre ikke på de helt store muligheder, derfor anbefaler vi at du medbringer det du skal bruge i løbet af dagen hjemmefra.

Foto-maraton er åbent for alle, uanset alder og erfaring. Det er muligt at deltage både med traditionelt kamera samt mobiltelefon. Den vigtigste forudsætning er lysten til at deltage i denne fotografiske udfordring.

Sammen med din tilmelding, har du mulighed for at være med til at bestemme emnerne til årets foto-maraton. Du kan stille med op til 3 forslag til hvilke emner opgaverne skal bestå af. Husk at det hele foregår på Fejø, så emnerne må gerne passe dertil..

Tag et kig på reglerne.- Så er du forberedt til årets foto-maraton.

Tilmeldingssiden er testet med de seneste versioner af Google Chrome, Firefox samt Microsoft Edge. Ved evt. problemer med ældre browsere, anbefaler vi, at du bruger en af disse browsere.
Det er altid en god ide at bruge en opdateret browser af sikkerhedsmæssige årsager. Skulle du opleve problemer ved tilmelding, eller have spørgsmål eller kommentarer så kan du kontakte os på cl@foto-kartellet.dk

Hvis tilmeldingsformularen ikke vises i f.eks. facebooks egen browser. Kopier nedenstående link, og indsæt det i din standard browser.
foto-kartellet.dk/foto-maraton-2018-26-maj/

Alternativt kan du trykke på de 3 prikker øverst i højre hjørne på facebooks browser, og vælge at åbne i din standard browser.

Præmiesponsorer

Share This